به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی بیگینژاد با اشاره به آثار منفی قانون تثبیت ساعات رسمی بر مصرف برق کشور در 3 ماهه تابستان، اظهار داشت: در روند تصمیمگیری برای تصویب قانون تثبیت ساعات رسمی کمیسیون انرژی کمیسیون تخصصی نبود و نظری هم از این بخش مجلس برای تصویب این قانون گرفته نشد.
نائبرییس کمیسیون انرژی مجلس گفت: با توجه به توقف توسعه صنعت نیروگاهی در سالهای 1392 تا 1400 و تداوم افزایش مصرف ما با یک ناترازی عمیق انرژی مواجه شدیم که در سالهای گذشته از 21 هزار مگاوات به 12 هزار مگاوات رسیده اما همچنان وجود دارد.
* کاهش 1000 مگاواتی مصرف برق با تغییر ساعت کاری ادارات
وی افزود: راهکارهای متعدد مدیریت مصرف با هدف کاهش میزان ناترازی برق در دستور کار قرار گرفته و تغییر ساعت ادارات نیز یکی از همین راهکارها است.
بیگینژاد با بیان تاثیر طرح تغییر ساعات ادارات گفت: این طرح موحب 1000 مگاوات کاهش مصرف برق در اوج بار تابستان خواهد شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: البته این طرح باید با قوانین موجود کشور نیز تطبیق پیدا کند و مسئله ساعت کاری موظفی کارکنان دولت را تحت تاثیر قرار ندهد.
* تثبیت ساعت رسمی موجب تشدید ناترازی برق شد
این نماینده مجلس گفت: نکته مهم در تثبیت ساعت رسمی این است که در 3 ماهه فصل گرم، اوج بار مصرف برق کشور به دلیل این قانون افزایش خواهد یافت و میتواند ناترازی برق کشور را تشدید کند.
بیگینژاد در پاسخ به این سوال که آیا اصلاح طرح تثبیت ساعت در دستور کار مجلس هست یا خیر؟ گفت: این طرح در دستورکار مجلس شورای اسلامی نیست و حتی اگر امروز توسط یک نماینده ارائه شود، با توجه به طرحهای مهم در نوبت بررسی بعید است، عمر تصویب آن به این مجلس برسد./ فارس